Zack

Nu har jag läst ut boken Zack som är skriven av Mons Kallentoft och Markus Lutteman. Zack jobbar hos Stockholmspolisen och fyller nätterna med droger. Detta är den första boken i en serie som heter Herkulesserien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag tycker den är bra, ett bra driv, en bra story och bra spänning. Bra karaktärer och dagsaktuella ämnen. Det känns dock som om denna bok är en lightvariant av Snabba Cash. Samtidigt känns det spännande att veta att det kommer fler böcker om Zack. Jag är nyfiken på vad som ska hända med honom. Kommer han att klara sitt dubbelliv, eller blir han avslöjad. Och i sa fall, vad händer då?

Den får 5 klackar av 6 möjliga av mig.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *