Teater i Medevi Brunn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eller ja, kanske inte teater i själva brunnen men i alla fall.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Charmig scen där man inte behöver oroa sig för regnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uffe Holmertz hade än en gång hållit i pennan och skrivit ihop lättsam sommarunderhållning med ett glatt gäng.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Johan Klarbrandt, Uffe själv, Robban Zetterberg, Hanna Ulvan och Nettan Lekström.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Franskinspirerad avslutning. Lättsam underhållning med lite väl mycket tjat om Paris. En flicka från storstan kommer på besök och ska mötas upp av den blyge sonen, de blir förälskade och han flyttar till Stockholm. Cykelreparatören säljer sin hoj och köper 5 biljetter till Paris och alla blir lyckliga. Japp, där var storyn. Å så lite sånger förstås.

Uffe själv sjunger riktigt bra. Nettan Lekström imponerade i en Edit Piaf sång. De andra 3 håller god klass på både skådespeleri och sång. Det kanske ska vara såhär lättsamt i 90 minuter, men jag tyckte inte att det fanns så många skämt och ibland gick det lite på tomgång på scenen. Jag hade åkt 17 mil och betalat 250kr för en biljett och väntade mig lite mer. Det blir 3 klackar av 6 möjliga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *