Skuggan är bäst

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI skuggan från äppelträdet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI skuggan från eken

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI skuggan från huset

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag ligger här en stund som fotvärmare åt matte. Hon har börjat på en ny bok som heter Hela havet stormar som är skriven av Arne Dahl. Matte tycker boken har börjat bra och att det märks att Arne har skrivit mycket och länge, man känner igen hans språk och sätt att skriva.

Matte knattrade till ett kapitel till på den där boken imorse medan jag mest slappade. Det är så varmt så vi orkar inte göra någonting. Matte åt glass efter lunchen och nu säger hon att vi ska cykla för solen har gått i moln. Voff voff på er därute! Hälsningar Leidy

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *