Skymningens barfotabarn

Har jag precis läst ut nu. Himla bra bok som är skriven av Anna Jansson där Maria Wern löser ett fall med en gammal man som blivit skjuten. Han är kanske inte den han utger sig för att vara. I krigstider kan det vara aktuellt att byta identitet av olika anledningar.

Dessutom figurerar en flicka, Mirela, som jag fastnar lite extra för. Ensam och mobbad råkar hon ut för flera otäcka händelser. Berättelsen är rapp och lättläst. Jag vill hela tiden veta vad som ska hända. En lagom tjock kriminalroman som jag verkligen rekommenderar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anna Janssons böcker har filmatiserats och jag har sett några av dom. Mycket bra tycker jag. Visst finns det skillnader mellan böcker och film men dom är ju olika. I en bok får du själv skapa dig bilder av hur människorna ser ut och hur miljöer ser ut. I filmen får du det serverat.

Film eller bok? Vad tycker ni är bäst?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *