God morgon

Jag skulle behöva ha en extra dag i veckan just nu. Det är så underbart härligt att vara ute i naturen och fixa i trädgården. Jag är inte den som ligger och pressar i solen men klipper man gräs och rensar ogräs får man färg på sig ändå.

Jag skulle behöva fixa resten av kapitlen och början på en novell. Tiden räcker helt enkelt inte till. Men det är bara att njuta av det fina vädret som är. Snart märks det att vi går mot mörkare tider och då blir det mer tid inomhus.

Skrivandet får väl helt enkelt bli lite lidande under dessa semesterveckor. annars får jag ta upp min gamla vana och skriva på morgonen helt enkelt.

När skriver du bäst under denna härliga semesterperiod???

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *