Intervju med Arne Eklöf

När jag spelade och regisserade komedier 97-99 stötte jag på Arne Eklöf. Vi har samarbetat en hel del under årens lopp. I höst ska vi jobba tillsammans i farsen Det stannar i familjen. Här kommer en intervju med Arne.

Arne Eklöf, vem är du och vad gör du nuförtiden?  Idag är jag en delpensionerad bandyarbetare efter nära 40 års tjänst på Svenska Bandyförbundet. Jobbar fortfarande deltid. Som fritidssysselsättning har lokalrevyn, sånglustspel, lokala konserter och andra kulturaktiviteter dominerat vardagen under många år. Aktiviteter som fortfarande uppehåller en stor del av min fritid nu när åldersstrecket närmar sig 66-årsdagen. Allt detta har sin grund i debuten på revyscenen 1994. Det var faktiskt revyräven Rolf Edström som övertalade mig att engagera mig i lokalrevyn. Det ångrar jag inte för en sekund, stort tack till honom för detta.

Varför är det så kul att stå på scenen? Att stå på scenen och som skådis uppleva att publiken har roligt eller allmänt regerar positivt på det som framförs är en tillfredställese utöver det vanliga.
Har du några sånguppdrag på gång? Nya sånguppdrag består i ett folklustspel på Godsmagasinet under Katrineholms-veckan, julkonserter i december med Kullbergska kören och Eskilstuna Manskör i K-holm och Eskilstuna. Därutöver julotta och säkerligen ett antal begravningar framledes. Därtill skall jag visst framföra några sånger i Stora Malmskyrka i slutet av denna månad. Det kan bli mera….

Ni ska spela teater i Godsmagasinet. Vad spelar ni och när har ni premiär? Sånglustspelet i Godsmagasinet med premiär den 1 aug. har sitt tema i Katrineholms Folkets Park företrädesvis under 40-, 50-, och 60-talet. Vi tror att detta tema kommer att locka en hel del publik….?
Har du någon bok ligger på ditt nattduksbord just nu?  Jag har just nu inte tid att fördjupa mig i någon bok. Därvidlag att teatermanuskripten alldeles för många.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *