Reportage i Katrineholms-Kuriren idag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fint reportage i Katrineholms-Kuriren idag. Snart är dags för premiär och ikväll repeterar vi för fullt igen. Råttfällan slår snart igen. Agatha Christie ler förhoppningsvis åt oss från sin himmel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lite suddigt blev et. Biljetter finns på plats kassan en timma innan föreställning.

torsdag 3 juli 18,00                                                                                                                     fredag 4 juli 18,00                                                                                                                       lördag 5 juli 16,00                                                                                                                     söndag 6 juli 16,00

torsdag 10 juli 18,00                                                                                                                     fredag 11 juli 18,00                                                                                                                       lördag 12 juli 16,00                                                                                                                     söndag 13 juli 16,00

torsdag 17 juli 18,00                                                                                                                     fredag 18 juli 18,00                                                                                                                       lördag 19 juli 16,00                                                                                                                     söndag 20 juli 16,00

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Reportage i Katrineholms-Kuriren idag

 1. Pelle Nilsson skriver:

  Vad kommer biljetterna att kosta???
  Skulle vara kul att komma och titta. =)

  Kram och ”spark i baken”, ”bryt ett ben” och allt annat…. 😉

 2. Pia Widlund skriver:

  Använd KK-kortet så bli dom billigare!!
  Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *