En total avgrund

Jag drar ner henne i en total avgrund. Hon får sjunka så lågt som ingen har sjunkit förut. Hon är inte värd något längre, inte i sina egna ögon och inte i någon annans heller. Förnedrad och skändad, pinad och förlöjligad. Som ett trasigt lik ser hon ut, glåmig och hålögd. Axlarna har nästan vuxit ihop med varandra på grund av spänning och nervositet. Magen fungerar inte längre, minnet har börjat svikta. Ångesten kryper sig på både natt och dag och hon har förstått att det inte finns någon återvändo. Varför blev det så här? Och vad kommer att hända med henne nu?

Ja, min ena karaktär i boken har det inte lätt. Och det är väl så det ska vara, eller hur? Inga lyckliga scenarion utan bara skit och elände. Men det kan ju sluta på ett annat vis förstås.

Vilka slut vill du ha, lyckliga eller olyckliga?

Tycker du att alla trådar ska vara uppknutna i slutet av en bok, eller är en cliffhanger ok?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *