Besökaren

För många år sen köpte jag en av de bästa böcker jag läst, dessutom på rea. En nästan vanlig man. Dag Öhrlund och Dan Buthler hade tillsammans skrivit en bok om en psykopat av stora mått som var väldigt underhållande. Jag kan rekommendera den. Efter det läste jag samtliga deras böcker och nu har jag läst boken Besökaren av Dag Öhrlund.

Inte fullt så bra som jag hoppats på. Den tar upp stalker-problemet som många kända människor råkat ut för. En författare som får mail av en beundrarinna som visar sig vara halvgalen. Slutet är något oväntat och riktigt bra men jag önskar att stalkern Therese hade varit ännu mer skruvad och att man sluppit läsa om alla glas vin, whiskeyflaskor, baksmällor och mer vin och mer whiskey. Det är ju helt ok att skriva att folk tar sig ett glas vin men ibland blir det bara för mycket. Jag kanske tycker det för att jag själv inte dricker, jag vet inte. Tyckte bara att det inte tillförde något. Jag kan ha fel.

Vad tycker ni? Kan det bli för mycket alkohol i en bok?

Boken får 4 klackar av 6 möjliga av mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *