Detta är min fot och Änglar och djävlar

Ännu ett par roliga lekar från workshopen i Östersund.

Detta är min fot

En lugn lek där alla står i en ring.

Nitja tar ögonkontakt med Lotta och pekar på sin näsa och säger; Detta är min fot.

Lotta tar ögonkontakt med Sandra och pekar på sitt knä och säger; Detta är min näsa.

Sandra tar ögonkontakt med Lena och pekar på sin mage och säger; Detta är mitt knä

Lena tar ögonkontakt med Klas och pekar på sitt öra och säger; Detta är min mage

Svårare än man tror…

 

Ängel och djävul

Alla står i en ring. Var och en väljer tyst för sig själva en djävul och en ängel. När man är klar ska man räcka upp handen. Sen ropar alla klara, färdiga, gå… meningen är att man ska hålla ängeln mellan sig och djävulen. Min ängel och min djävul har ju valt andra änglar och djävlar och det blir ens en rörelse i rummet. Man kan ropa FRYS efter en stund och kolla vilka som har lyckats hålla ängeln mellan sig och djävulen.

 Lek och ha kul i midsommarhelgen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *