Ett kapitel till

Känns lite trögt just nu. Känns som om jag bara lägger till dialoger och ganska dålig gestaltning. Men jag måste ta mig igenom. Målet får bli att på söndag om en vecka ha redigerat 3 kapitel till och sen gå igenom Anns feedback en gång till och efter det läsa allt jag redigerat hittills. Puh, hinner jag det? Eller orkar jag det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Öka nu matte, jag ska flytta på mig och käka lite grisöra, bara du lovar att skriva. Det känns lite hemtrevligt och tryggt när jag hör dig smattra på tangentbordet. Som ett regn som dundrar ner på fönsterbrädet och skvätter upp på fönstret. (Lite gestaltning där matte, kan jag, kan du).

Jag kan värma dina fossingar om du vill. Annars ligger jag bara bredvid och tittar på dig ibland. Liksom för att vara säker på att du är kvar. Går du iväg för att hämta kaffe hänger jag på. Bara för att kolla att du kommer tillbaka.

Sluta blogga nu matte, klia mig bakom örat och sätt igång och smattra på din bok.

Leidy!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *