Rabarbersaft

Jag hÃ¥ller pÃ¥ att göra rabarbersaft. Ja, ni läste rätt. Alla som känner mig vet att jag inte är sÃ¥ pysslig av mig i köket. Det blir mest storkok liksom… Men nu sÃ¥g jag att vÃ¥ra rabarber hÃ¥ller pÃ¥ att ta över tomten och vad gör man dÃ¥ om inte googlar fram ett rabarbersaftrecept.

3 kilo rabarber i 0,5 cm stora bitar                                                                                                  2 kilo socker                                                                                                                                     60 gram citronsyra                                                                                                                          4 citroner i skivor                                                                                                                              4 liter vatten

Man blandar citronsyran med citronerna och rabarberbitarna och sen häller man över 4 liter kokande vatten. Detta ska stÃ¥ kallt och dra i 24 timmar. Sen ska man koka upp det, sila och tillsätta sockret. Sen är det klart. Ja, allt detta lÃ¥ter ju nästan för bra för att vara sant. Jag undrar hur det smakar imorgon. Lovar att Ã¥terkomma…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *