3 föreställningar senare

Hela jag är full av intryck just nu. Vi fick även ett nästan timslångt samtal med Isa Schöijer och Marvin Yxner och pjäsen och skådespelarinsatserna. Såå bra. Det skulle vara mindre grupper och mer direkt feedback, det skulle ge massor.

Idag har vi sett 3 föreställningar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musikalen Kär som fan, handlade om ett lesbiskt kärlekspar. Fint spelat där kärleken först var obesvarad och sen blev besvarad och resan fram till detta. Lite mycket blackar, för hög musik gentemot sången, texten är viktig och den kom ofta bort. För många sånger, jag hade önskat mer repliker. Sen gillar jag inte att man står utanför scenen och körar.

Annars ganska bra spelat med unga tjejer och killar där jag tyckte den manlige huvudrollsinnehavaren var duktig och en av de unga mörkhåriga tjejerna (jag vet inte vad dom heter, fanns inget program). Lagom rekvisita. Jag saknade även koreografi för att kalla det en musikal. Det finns såå mycket enkla steg man kan göra effektfulla och få ett helt nytt lyft i spelet.

Tack för fin föreställning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nästa pjäs var Älskaren av Harold Pinter. Där gällde det att hänga med. Är mannen bara man eller även älskare?? Svar: Han fick dubbeljobba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mycket bra skådespel av dessa två som kommer från Örebro. Ett äktenskap som har pågått i 10 år och där båda två har skaffat sig en älskare för att piffa till tillvaron. Det är bara det att de är älskare åt varandra och utövar rollspel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trovärdigt och äkta skådespel och vi var överens om att detta var dagens behållning.

Tack för en bra föreställning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Line handlar om 5 personer som står i kö. Alla vill vara först och vi diskuterade vad de villa vara först till, det fick vi aldrig reda på. Först i biljettkön till en konsert eller först till himmelen och Sankte Per???

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Periodvis ganska rolig pjäs som jag aldrig har hört talas om. Kul med något helt nytt.

Tack för en bra pjäs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *