Redo för Östersund, eller…?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAScenbild från Östersunds Teaterverkstad

Efter dagens officiella genrep känns det bra. Magin har infunnit sig igen. Några repliker slirade, grabbarna var lite tidiga in, men annars var det fantastiskt bra. Vi rev scenen, packade rekvisita, ställde ihop scenografin och tog reda på kläderna. På onsdag bär det iväg till Östersund.

Tänk att jag har skrivit en alldeles egen pjäs som vi ska spela upp 65 mil hemifrån. Det är knappt så jag tror det är sant. Jag är glad, stolt och lycklig över att få åka upp med detta gäng. Vi se alla fram emot resan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPackat och klart

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGenomdrag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi ska se på stjärnorna i Östersund

Nu känner jag mig trött i skallen och det blir inget mer kreativt gjort idag. Jag återkommer imorgon.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *