1993 var ett hektiskt år

Vi spelade Sound of music på hösten och våren -94, på hösten -93 satte Arbis upp en nyårsrevy efter många år. Det hade bara varit operetter de sista åren. Jag fick den stora äran att koreografera oss 4 dansare som medverkade, det var jättekul. Fria händer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VÃ¥r affisch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyra vackra balettflickor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här är även Klas Johansson och Niclas strand med

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La cage aux follies-inspirerat nummer. En revy ska ju spegla vad som hänt under året och jag vet att Billy Butt var i frten då och honom gjorde vi lite parodi på. Det är kul att spela revy, man kan blanda hejvilt bland sånger dans och sketcher. Snart kommer självaste Revy-SM till Katrineholm och jag återkommer snart med en intervju av Cissie Brunoson som flera år har medverkat i revyn både på scen och som producent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syns knappt att det är jag, ett solonummer i slutet av andra akten som Kikki Norr skrev till mig. Jättekul, numret hette Synden från Vingåker och klänningen har jag sytt själv! Det ligger otroligt mycket jobb bakom en scenproduktion. Man börjar i llmänhet att planera redan ett år innan, kanske mer, det beror ju på hur stor uppsättningen är. Själv håller jag på att planera inför höstens fars. Vi ska träffas och läsa manus snart, jag återkommer om detta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Berndt Uthas och vi balettflickor. Blandad kvalite på dessa privata bilder men otroligt häftiga minnen som jag bevarar varmt. Bendt finns inte längre hos os men jag minns honom med stor glädje. Första gången jag jobbade med honom var i Mannen från La Mancha 1989 då han spelade Don Quiote och jag spelade Antonia, hans brordotter. Jag lärde mig mycket av honom och de äldre som medverkade det året.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *