Var ska jag skriva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår kväll skrev jag en timma ungefär. I sängen mellan tuggorna av stekt ägg och flädersaft. Kanske inte det bästa stället säger en del, men vad är då det bästa stället?

Jag tycker det är otroligt skönt att krypa ner i sängen efter en hel dag och veta att det enda jag behöver göra är att njuta av den stund som är kvar på dagen. För min del så är sängen det bästa stället att skriva i.

Det som är mest konstigt är att jag gärna har en film på under tiden. Lite bakgrundsskrål liksom. Kanske känner mig ensam, jag vet inte. Om jag slutar skriva för ett ögonblick möts jag ju inte av tystnaden utan av lite repliker från en film jag gillar och det kanske omedvetet blir en inspirationskälla?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *