Ännu fler improövningar

Frys

2 st börjar på scenen med att fiska. Alla andra står på ett led, den som först ska upp på scen står med ryggen mot paret som fiskar och får bara höra vad som sägs, inte se. Den i andra änden av ledet ropar frys då ska den som stod med ryggen mot upp på scenen och knacka någon av de 2 på axeln och byta plats med denna. Sen kommer det en ny scen och någon annan gör sig beredd att gå upp på scenen genom att vända ryggen mot. Alla räknar ner; 3 2 1 börja.

Knäppfrys

2 st börjar att fiska. Nu kan vem som helst ropa frys och man kan vara flera på scen eller knacka flera på axeln, sen går man in i samma position som den man knackade på och byter scen eller fortsätter på den scen som börjat. Alla räknar ner; 3 2 1 börja.

Bara börja

2 st står på varsin sida av scenen. När någon känner för att börja går den fram och startar en scen. Man måste visa publiken var man är och vara överens om var man är. Scenen bör få ett slut efter ett tag. Point of no return; t ex döda den and

ra eller bli sams. Alla räknar ner; 3 2 1 börja.

Vanligaste fällorna:   (jag lägger in dom igen)

Blocking – säga nej.

Bulldozing – köra över den andres ide. Ska vi springa? Jag tycker vi slappar istället.

Cancelling – inte fullfölja sin ide. Ska vi resa? Å nej, jag har ju inget pass.

Wimping – någon skådis vägrar föra scenen framåt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *