Kan hon sjunga? frågade Tjadden

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtt gammal foto av Peter Högel, jag har fotat fotot i ramen därav dålig skärpa. Tjadden Hällström såg fotot på Svantes piano och behövde en huvudrollsinnehavare till höstens uppsättning av Flottans Lilla Flamma. Tjadden ringde, jag sjöng in demo fast jag var jätteförkyld minns jag. Sen lämnade jag kassettbandet i hans brevlåda, sen ringde han och jag var klar! Det var 1990.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Leif Hallberg fotade till programmet. Vi fotade i hamnen och det var kallt vill jag lova…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAProgrammet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAffischen.

Jag spelade mot Bengt-Otto Ottosson och sex andra söta pojkar. Vi var på Skandiateatern på Drottninggatan i Norrköping och gjorde 40 föreställningar på 10 helger. Intensivt och mycket roligt och lärorikt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *