Att hitta inspiration till skrivandet – del 2

Vad ska man skriva om nu då?

Lycklig kärlek, olycklig kärlek, otrohet eller någon som är nykär? Bråk, trassel, slagsmål eller blodig ond bråd död? Kanske ett brott som begåtts eller som någon som planerar något bankrån? Eller det kanske ska handla om någon som planerar att spränga ett hus, eller kidnappa någon?

Det finns mycket man kan skriva om och det konstiga är att om man väl har bestämt sig och kanske även skrivit ett kalasbra synopsis så är det mycket nya tankar som kan ploppa upp i skallen efter ett tag.

Det gör inget. Det är bara ett bevis på att du har en kreativitet som inte sover.

Du tänker.

Du lever.

Du skriver!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *