Smink

Läste i Katrineholms-Kuriren häromdagen att unga tjejer sminkar sig. Jag tycker det är katastrofdåligt. Jag sminkar mig aldrig privat, bara på scenen. Kan ju finnas många anledningar, jag orkar inte, jag är dålig på att sminka, eller kanske att jag tycker att jag duger ändå. Hoppsan, får man tycka det?

Jag färgar mina ögonbryn 3 gånger om året och tycker det räcker. Det kanske räknas som smink, men jag tycker det är lagom. Det är viktigt att vi tjejer tycker att vi duger som vi är. Utan lösnaglar, botox, restylane, fettsugningar eller allt för mycket smink.

Den vi ska duga för är oss själva. INGEN ANNAN! Vi ska själva bestämma vad vi ska ha på oss och hur vi ska se ut. Hjälper vi varandra så klarar vi oss bättre.

Imorrn ska jag gå på bröllop och jag lovar att jag bara har lite läppglans på. För jag tycker att jag duger ändå!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *