Framme vid målet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är vi framme vid målet. Mitt mål var att få en pjäs uppförd, skådisarnas mål var att lära sig replikerna och framföra dom på ett trovärdigt sätt. Vi har lyckats komma till premiärdagen. Nervositeten tätnar och allt förbereds. Blommor ska hämtas, premiärmaten ska hämtas och biljetterna ska finnas på plats. Sen återstår rekvisitan och att fixa ordning i salongen.

Som amatörskådespelare får man gör allt från att måla kulisser till att dra fram stolar och dammsuga salongen. Men jag tycker det är sååå roligt och utvecklande att jobba med teater så jag får bjuda på slitet.

Under mina år har jag träffat otroligt många härliga människor. Många av dom kommer att vara mina vänner för livet.

Men, nu gäller det att spela för livet, medan livet ännu finns…

Break a leg säger jag till mitt gäng; Johanna Allen-Dahlberg, Karin Karlsson, Sofia Jonsson, Jens Wistbacka, Gustav Karlsson och Morgan Hammarlund.

Jag återkommer ikväll!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *