Tankar och idetorka

Det är en utmaning att jobba med få personer på scenen. En utmaning att ge scenanvisningar till 2 personer som befinner sig i en källare och bara har 2 sängar och en stol att använda sig av. Men det finns ju även en lucka i väggen…

Ibland känns det som om jag har hur mycket idéer som helst och ibland får det gå ett tag innan jag säger något. Jag vet inte vad det beror på men så är det. Ibland kan inspirationen komma mitt under repetitionen, någon gör något, man spinner vidare på iden och det blir ett lysande resultat. Vissa saker har jag tänkt ut innan, en del funkar jättebra en del modellerar jag om när jag är på plats. Det kan bli hur roliga lösningar om helst på vissa saker. Sen kan man få fundera i evighet på vissa lösningar. Nya tankar kan lysa med sin frånvaro i evigheter…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *