Planering

Det är tur att jag är bra på att planera. Man kan hinna mycket på en timmas lunch. Kvällen har jag spenderat på DUD. Målat stolar, mätt scenen, fyllt i papper till ATR, pratat med vår ljudtekniker, tagit emot en journalist från Sörmlandsbygden, fotat och fyllt i namnlistor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Johanna, Karin och Sofia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikväll infann sig flowet igen. Visst kan jag få sufflera en och annan replik men tjejerna har nu hittat sina rollkaraktärer och riktiga känslor börjar visa sig. Det är nu vi börjar längta efter er; publiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett liv bakom galler. Vad pratar man om? Kom och se en föreställning så får du reda på det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nu avslutar jag kvällen med hallon och grädde. Jag saknar sommaren…

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *