90 minuter på Rival

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Henrik Schyffert och Fredrik Lindströms premiär av ÄGD på Rival i Stockholm tycker jag var en höjdare. Dom analyserad det ekonomiska läget genom att börja  föreställningen med en film om hur grottmänniskorna upptäckte att man kunde byta djur mot bärnsten för att sedan byta till guld. Så länge alla trodde på det så gick det bra.

Sen fortsatte de själva på scenen i 85 minuter till med avbrott för ett par roliga reklamfilmer. Det ligger mycket i vad de säger. Vi har så många fjärrkontroller att vi inte vet om vi tänder lyset i vinkylen eller bastun i Åre när vi trycker på dom. Säger vi att vi älskar någon 30 gånger varje dag blir det inflation.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det kan räcka med en bardisk och två grabbar om man har något kul att säga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En skön humorshow där alla skrattade igenkännande och applåderade flera gånger. Jag ska kolla recensionerna imorgon och jag kommer bli besviken om det inte får bra kritik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Två talangfulla ungdomar sjöng i kantarellhatt. Varför de gjorde det får du reda på om du åker och tittar. Mycket sevärd tycker jag och ett extra plus för Schyfferts snygga röda kostym.

Helhetsmässigt 5,5 klackar i betyg från mig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *