Viktig dag

Idag ska allt sitta. Repliker, ingångar, utgångar, dans, rätt smink osv. Alla ska träffas för första gången och jag måste erkänna att det är både pirrigt och efterlängtat. När jag fick förfrågan om att vara med i Brustna Vingar i höstas kändes det som om det var lååångt fram, men nu är vi här. Äntligen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOkänd konstnär.

En youghurt och lite flingor, sen en kopp kaffe och tandborstning. Halsen känns någorlunda ok, tur att jag inte ska sjunga. Bara jag inte får ett hostanfall på scenen, får försöka smyga ner några halstabletter i fickan på skinnjackan. Väskan packad och jackan på.

Jag återkommer under dagen med lite bilder från repet!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *